Våra motorcyklar är ENBART för tävlingssyfte och omfattas inte av någon garanti och får INTE köras på allmän väg

Mini GP

Minimoto är roadracingmotorcyklar i miniformat och motorcyklarna är anpassade för racing på gokartbanor. Tävling sker från sju års ålder upp till senior och är för många yngre förare ett insteg till roadracing. 


MARSH RACING utvärderar vilken minimoto som vi ska erbjuda. Det finns flera intressanta kanditater för klasserna MiniGP Junior och MiniGP Senior. 

SUPERSPORT 300

Denna nybörjarklass riktar sig till förare i alla ålder som vill tävla på motorcyklar som uppfyller de tekniska kraven för körkortsklassen A2. SSP300 är uppdelad i junior- och seniorklass. Klassen körs som supportklass vid SM-tävlingar och som klass vid enskilda tävlingar.


I denna klass erbjuder MARSH RACING Kawasaki Ninja 400 i dess mest extrema utförande.

MOTO 3

Moto 3 är den enda SM-klassen med riktiga racermaskiner. Här är allt extremt, motorn får trimmas och chassi fritt uppdateras. Det viktiga är att vikten på motorcykeln tillsammans med föraren är
begränsad. I klassen körs 125cc tvåtakt (125GP) och 250cc fyrtakt (Moto3). Det är i denna klass ni hittar de svenska framtida roadracingstjärnorna!


MARSH RACING utvärderar vilken Moto 3 maskin som vi ska erbjuda. En mycket intressant kandidat är den svenska Husqvarna Moto 3 FR 250 GP!

SUPERSTOCK 600

Superstock 600 är den medelstora SM-klassen. Klassen är öppen för homologiserade standard fyrtaktsmaskiner enligt följande 600cc/4cyl, 675cc/3cyl, 750cc/2cyl. Endast mindre modifieringar är tillåtna.


I denna klass erbjuder MARSH RACING en fullt uppdaterad Triumph Daytona 675 R 2013-. Inom ramen för för vad reglementet tillåter så finns det inte några kompromisser!