Våra motorcyklar är ENBART för tävlingssyfte och omfattas inte av någon garanti och får INTE köras på allmän väg

Mini GP

SUPERSPORT 300

MOTO 3

SUPERSSPORT 600 - 

NEXT GENERATION

Minimoto är roadracingmotorcyklar i miniformat och motorcyklarna är anpassade för racing på gokartbanor. Tävling sker från sju års ålder upp till senior och är för många yngre förare ett insteg till roadracing. 


I dessa instegsklass finns det många olika modeller som är godkända för tävling och MARSH RACING erbjuder stöd i ditt val. 

Denna nybörjarklass riktar sig till förare i alla ålder som vill tävla på motorcyklar som uppfyller de tekniska kraven för körkortsklassen A2. SSP300 är uppdelad i junior- och seniorklass. Klassen körs som supportklass vid SM-tävlingar och som klass vid enskilda tävlingar.


I denna klass erbjuder MARSH RACING Kawasaki Ninja 400 i dess mest extrema utförande. För den kommande säsongen 2024 kommer Kamasaki erbjude en ny Ninja ZX-4R. Det är en spännande utveckling med bland annat bättre bromskraft.

Moto 3 är den enda SM-klassen med riktiga racermaskiner. Här är allt extremt, motorn får trimmas och chassi fritt uppdateras. Det viktiga är att vikten på motorcykeln tillsammans med föraren är
begränsad. I klassen körs 125cc tvåtakt (125GP) och 250cc fyrtakt (Moto3). Det är i denna klass ni hittar de svenska framtida roadracingstjärnorna!


Den vanligast modellen i denna klass är Honda NSF250R och MARSH RACING erbjuder all tänkbart stöd du behöver för att utveckla din maskin.

Supersport 600 är den medelstora SM-klassen. Klassen är öppen för homologiserade standard fyrtaktsmaskiner enligt följande 600cc/4cyl, 675cc/3cyl, 750cc/2cyl. Endast mindre modifieringar är tillåtna.


Denna klass är uppdaterad med Next generation, vilket innebär att det är möjligt att välja bland annat Ducati Panigale V2, Suzuki GSX-R750 och Triumph Street triple 765RS/Moto2 Edition. Dessa modeller kräver varavtalbegränsningar. MARSH RACING erbjuder stöd att utveckla alla modeller i denna klass.