Vi är ett företag med passion för roadracing. Vi vet att det krävs både personlig förmåga och riktigt bra material för att lyckas. Marsh racing AB erbjuder den svenska marknaden racingmaskiner i världsklass. Eller, om du inte vinner med en motorcykel levererad av oss så vet vi vad det beror på! Din personliga förmåga.


MARSH EDITION

Vi har valt att namnge våra modifierade modeller som MARSH EDITION. Dessa motorcyklar är framtagna utifrån vår know-how om komponenter i absolut världsklass. Många andra tar hänsyn till kostnaden, det gör inte vi! 


SERVICE I VÄRLDSKLASS

Vi gillar när det går fort så därför skickar vi komponenter med A-post. Racingmaskinerna MARSH EDITION levererar vi med fri hemkörning i hela Sverige.


GARANTIER

Alla våra racingmaskiner och komponenter säljs uteslutande för att användas inom racing. Vi lämnar därför inte någon garantier på hållbarhet. Om du köpt en MARSH EDITION så garanterar under 60 månader att du kan få varje enskild komponent ner till minsta skruv levererad inom hela Sverige. Garantin omfattar komponenter som fanns vid leverans och vid behov återställer vi motorcykeln utan extra kostnad. Du står enbart för inköp av komponenter genom oss.